Sommarleirar 2018

Bli med på leir i sommar! Meld deg på allereie no!

Sokneråda i Halsa, Surnadal og Rindal inviterer alle born frå 7-15 år til sommarleirar på Gråhaugen og Vaulen

Vi arrangerer 5 leirar i år:

- Mini-dagsleir: For dei som er fødde i 2008-2011 og ikkje ønskjer overnatting.  Datoar: 26. - 28. juni i hhv. Halsa, Rindal og Surnadal.

I år har dagsleiren ein litt annan form - for å lese invitasjonen, trykk HER!

Påmeldingfrist 18. juni

- Overnattingsleirar: For dei som er fødde 2008-2010. Datoar: 30. juli - 1. august og 3. - 5. august.

- Tweensleir med overnatting: For dei som er fødde 2005-2007. Dato: 6. - 8. august.

Invitasjonen til overnattingsleirane finn du HER.

- Ungdomsleir på Vaulen: For dei som er fødde 2002-2004. Dato: 10. - 12. august.

Mer om ungdomsleir: http://surnadal.kirken.no/Artikler/Nyheter/ArticleId/58566/Ungdomsleir-p-229-Nordmarka

Påmeldingsfrist 18. juni

Kor skal vi?

Mini-dagsleiren finn stad over 3 dagar i Halsa, Rindal og Surnadal. Det er valfritt kor mange dagar ein vil vere med på. Hugs å krysse av for dei dagane de har lyst til å vere med på på påmeldingsskjemaet.

Overnattingsleirane og Tweensleiren skal vere på Gråhaugen fjellstove, som er ei privateid turistforeningshytte. Fjellstova ligg idyllisk til i Folldalen, der det ligg godt til rette for friluftsliv og anna aktiviteter.

Ungdomsleiren går føre seg på Vaulen på Nordmarka.

Kven blir med?

Ein flott gjeng med ungdommar frå 16 til 28 år blir med som leiarar, og kjem til å vere aktive i det meste av programmet. I tillegg blir det med nokre vaksne frå kyrkjestaben.

Kva skal vi finne på?

På leir får du oppleve mykje kjekt! Vi skal ha bibeltimar, gå tur, leike, ha hobbyaktivitetar, synge, bade. Kort sagt: Ha det kjekt i lag! Dei som er med på overnattingsleir for tweens får overnatte i lavvo. Tips: Søk på Gråhaugen på youtube, så finn du mange filmar frå leirane.

Prisar:

Dagsleir kr 100,- pr. dag.
Overnattings-, tweens- og ungdomsleir kr 700,-.
For søskenmoderasjon, ta kontakt med kyrkjekontoret.
Informer om dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet eller ta kontakt med oss etter påmelding.

I år ser vi helt at vi får betalinga inn via Vipps. Bruk #121648 Fellesrådet, Stangvik og Surnadal kyrkjelege fellesråd. Merk betalinga med namn på deltakar og dato for leir.

(Leirane er sterkt subsidierte.)

Påmelding:
Påmelding til sommarleir 2018
Av erfaring blir nokre av leirane fort fulle, så det er lurt å vere tidleg ute. Førstemann til mølla!
Vi kan hjelpe til med skyss om det trengs.

Frist for påmelding for alle leirar: 18. juni

Spørsmål? Ring: 99518162 - Elsa Jensvold